Business is booming.

З території Білорусі протестували провокацію до 9 травня?

3 270

Як вчора повідомляв в своєму розслідуванні телеграм-канал «Білоруські Гаюн», 6 травня близько 12:25-12:30 з військового аеродрому «Зябровка» (Гомельський район, Білорусь) було запущено ракету. Встановлено, що швидше за все це був пуск з ЗРК С-400.

Також вже публікувалися докази, що їх на цьому аеродромі щонайменше 8 одиниць.

Приблизно в той самий час мешканці прикордонної Злинки (Брянська область, Росія, 40 км від Зябровки) зафіксували над містом вибух і хмару диму, що утворилася після нього. Додатковим свідченням того, що ракету С-400 було запущено саме в цьому напрямку є те, що слід пуску було зафіксовано в Добрушскому районі, що на північний схід від аеродрому «Зябровка» в бік РФ.

- Advertisement -

Разом з тим, низка російських пропагандивних каналів повідомляла про план кремля влаштувати 9 травня провокацію з застосуванням на території росії хімічної та ядерної зброї, щоб дати підстави для “зворотнього” використання ядерної зброї росією. Заплановані цілі, згідно цього плану, – прикордонні з Україною області росії, щодо яких уже сформовано громадську думку щодо дій там українських диверсантів. І що збігається з інформацією від білоруських опозиційних розслідувачів.

Також наявна інформація, що Володимир Путін особисто наполягає на тому, щоби обмежені ядерні підриви здійснити і в Москві, а також допускає хімічну атаку в рідному Петербурзі. На його думку, населення цих “двох столиць” вкрай нелояльне до чинної влади і заслуговує на “шокову терапію”.

Як елемент підготовки до реалізації цього плану на російських офіційних джерелах з’явилося повідомлення, що “8 травня в ході Дня пам’яті та примирення в західних районах країни, що відзначається в Україні, “київський режим” планує здійснити чергові витончені провокації із загибеллю мирних громадян для подальшого звинувачення ЗС Росії в невиборчих ракетних ударах“.

З цією метою підрозділи ЗСУ завдадуть ударів ОТР “Точка-У” по місцях скупчення людей у ​​населених пунктах Львівської та Волинської областей, як це вже було на залізничному вокзалі у Краматорську”.

пишуть ріа новості

Далі, згідно з затвердженим планом, що має назву “Зелена вишня”, протягом трьох – чотирьох годин після відбуття керівництва країни з Москви почнуть послідовно вибухати заздалегідь заготовлені заряди. Водночас начебто внаслідок хакерської атаки з території України, на всіх центральних сайтах та телеканалах Росії з’явиться повідомлення від українських націоналістів, які візьмуть на себе відповідальність за вибухи як помста за Маріуполь та Бучу.

Після цього приблизно опівночі буде випущено заздалегідь зареєстроване звернення до народу Володимира Путіна, в якому він оголосить про удар у відповідь із застосуванням ядерної тріади. У зверненні буде оголошено ультиматум НАТО про негайне виведення військ на кордони 1991 року.

Аналітики ФСБ начебто припускають, що ймовірність виконання НАТО цього ультиматуму близько 65%. Також для легендування можливих екстремальних сценаріїв та виходу з них, попередньо в ЗМІ, в тому числі і на Заході, була запущена чутка про смертельну хворобу Путіна та необхідність проведення хірургічного втручання (з тимчасовою передачею повноважень, у тому числі і щодо застосування ядерної зброї Секретарю Ради) безпеки РФ Миколі Патрушеву). Це дозволить у разі нелінійного розвитку подій “вивести із глибокого наркозу” Володимира Путіна, який у такому разі відкотить дії, наскільки це можливо, назад.

Наразі невідомо, чи реалістичний це план, або – свідомий вкид фсб, проте варто враховувати щонайменші ризики коли маємо справо з путінським режимом в сакральні для нього дні.

- Advertisement -

Comments
Loading...