Business is booming.

Директора табору “Вікторія” взяли під варту на 2 місяці без права застави

230

Київський районний суд Одеси взяв під варту без можливості внесення застави директора комунального позашкільного навчального закладу “Оздоровчо-спортивний комплекс” Вікторія .Повідомляє Інтерфакс-Україна.

Директор цієї установи підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.270 КК України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило виникнення пожежі, що призвело до загибелі людей та матеріальних збитків в особливо великих розмірах).

За інформацією прес-служби прокуратури Одеської області, в понеділок суд також розгляне клопотання про обрання запобіжного заходу співробітниці дитячого табору, відповідальної за пожежну безпеку.

- Advertisement -

Правоохоронні органи призначили і проводять ряд експертиз, спрямованих на з’ясування всіх обставин події. Вживаються заходи щодо встановлення інших осіб, причетних до скоєння злочину.

Пожежа в таборі “Вікторія” виникла близько 23: 30, 15 вересня. Вогонь повністю знищив двоповерхову дерев’яну будівлю, в якій на момент пожежі знаходилися, за уточненими даними, 52 дитина. Після гасіння пожежі рятувальники виявили обгорілі останки двох дітей.

- Advertisement -

Comments
Loading...