Business is booming.

Бойовики зірвали заплановане розведення військ у Станиці Луганській

212

Українська сторона Спільного центру контролю та координації (СЦКК) інформує, що бойовики продовжують порушувати режим тиші на ділянці розведення сил і засобів сторін у районі населеного пункту Станиця Луганська (Луганська обл.).Про це повідомляється  у вівторок на сторінці прес-центру штабу АТО в соцмережі Facebook.

“Аби заплановане на 20 квітня розведення сил та засобів не відбулося, бойовики обстріляли українські позиції з великокаліберних кулеметів. Про зазначене поінформовано представників СММ ОБСЄ”,-йдеться в повідомленні.

З цього приводу , українська сторона СЦКК підкреслює, що через систематичне порушення окупантами вимог Мінських домовленостей, другий рік поспіль розведення сил на цій ділянці є неможливим.

- Advertisement -

“Також українська сторона СЦКК зазначає, що підрозділи Збройних Сил України готові до відведення сил за умови неухильного виконання ватажками окупаційної адміністрації РФ вимог Рамкового рішення щодо розведення сил і засобів на лінії розмежування”,-уточнюється в повідомленні СЦКК.

- Advertisement -

Comments
Loading...