Business is booming.

Як змінюється людина після відмови від алкоголю

188

Чоловік перестав вживати алкоголь і зафіксував у фотографіях разючі зміни, які відбулись з його тілом за 3 роки, пише Територія.

«Я зробив фото у перший день, коли вирішив відмовитись від алкоголю. Я жахливо почувався і жахливо виглядав. Я хотів запам’ятати себе таким. Після 30 днів тверезого життя я став інакше виглядати, тоді й вирішив почати фіксувати всі зміни у фотографіях», — розповідає про старт свого нового життя 37-річний Кенні Д (повне ім’я не розголошується).

- Advertisement -

Ще три роки тому цей чоловік випивав 19 пляшок пива за вечір і важив на 34 кілограми більше, але однієї ночі Кенні зрозумів, що втрачає контроль над своїм життя. Наступного дня чоловік пішов на першу зустріч анонімних алкоголіків.

«Програма 12 кроків — найскладніше з чим мені доводилось стикатись в житті. Вона змусила мене подивитися в очі своїм проблемам. Вона допомогла мені очиститись від лайна, яке оточувало мене звідусіль, поки я напивався. Все, чого я хотів, — зупинитись пити і повернути контроль над життям. Однак, я і не міг собі уявити, що після цього в мене розпочнеться новий етап — щасливіший та в рази цікавіший», — розповідає Кенні.

2 листопада 2019 року чоловік відсвяткував 3 роки тверезого життя і не збирається на цьому зупинятися.

«Три роки тверезого життя. Кожен день — неймовірний і я не можу дочекатися ситуацій чи нових знайомств з цікавими людьми, які можуть мене навчити новому», — зазначає Кенні.

- Advertisement -

Comments
Loading...