Business is booming.

Скандальна бійка Олега Ляшка з Андрієм Герусом в аеропорту (фото, відео)

224

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко побився з нардепом від “Слуги народу” і головою комітету Ради з енергетики і ЖКГ Андрієм Герусом. Відео згодом було опубліковано в інтернеті, пише 112.ua.

Інцидент стався в Залі офіційних делегацій аеропорту “Бориспіль”. Ляшко назвав Геруса зрадником, який працює в інтересах Кремля.

Як написав згодом Герус на свої сторінці у Facebook, Ляшко влаштував шоу-провокацію.

- Advertisement -

“Відомий захисник бізнесу Ахметова, забутий усіма Ляшко мене очікував в аеропорту “Бориспіль”, щоб влаштувати шоу-провокацію. Знижена на 15% ціна електроенергії та повна готовність до зими ніяк не влаштовують “немонополіста”, і вони вдаються до все більш витончених способів, як вести свій бізнес. Звісно ж, претензія Ляшка – це імпорт електроенергії”

– заявив Герус.

За його словами, постраждала тільки сорочка.

“Все нормально, постраждала тільки сорочка. Такі видатні результати – це спільна робота Олега Ляшка та його охоронця. Без свого охоронця він не хотів спілкуватися”, – заявив Герус.

Сам Ляшко поки інцидент не коментував. Однак раніше сьогодні на сторінці політика у Facebook з’явився допис, у якому він критикував поправку до законодавства Андрія Геруса.

- Advertisement -

Comments
Loading...