Business is booming.

Павелко відреагував на критику Ротаня через результати молодіжної збірної

165

Президент УАФ Андрій Павелко відповів на запитання про команду Руслана Ротаня, яка, на відміну від збірної Андрія Шевченка, у відбірному турнірі не може похвалитися відмінними результатами, пише UA-Футбол.

А це дає привід критикам піднімати питання про відставку молодого керманича молодіжної збірної.

Особисто я категорично проти того, щоб так ставити питання! Була ситуація з Андрієм Шевченком, якого деякі фахівці й журналісти 2 роки тому просто вимагали зняти з посади.

- Advertisement -

Мені здається, дуже важливо, що з мого боку як президента УАФ наставники відчувають повну довіру. І це стосується не тільки національної та молодіжної команд. Це стосується тренерів усіх збірних. Погодьтеся, комфортніше працювати, коли наставник знає, що за жодних обставин президент асоціації не втручатиметься в його роботу, не проситиме викликати або поставити у склад того чи іншого гравця. Я ніколи цього не робив і робити не буду! І при цьому тренерам забезпечені всі умови для підготовки — збори, спаринги, участь у турнірах.

Після закінчення нинішнього відбору ми проаналізуємо роботу тренерського штабу молодіжної збірної. І тільки після цього будемо приймати рішення. Яким воно буде — зараз говорити передчасно. Схожий шлях ми пройшли з Андрієм Шевченком, який отримав час на створення нової команди й при цьому не боявся експериментувати, тому що знав про мою повну підтримку. Так само ми вчинимо і з Русланом Ротанем.

Його команда розпочала підготовку одним складом, виграла кілька турнірів. У тому числі, уперше за останні 10 років, перемогла на Турнірі Валерія Лобановського. Безпосередньо перед стартом відбору до неї приєдналися гравці зі збірної Олександра Петракова. Природно, потрібен час, щоб вони вписалися в командну гру, яку будує Руслан Ротань. Тому давайте запасемося терпінням.

- Advertisement -

Comments
Loading...