Business is booming.

Свято греко-римської боротьби в Києві

416

Справжнє свято для всіх любителів спорту та греко-римської боротьби, яку ще називають класичною, відбулося в 9-10 лютого в Києві в спортивному комплексі “Меридіан”. Більше ніж 500 молодих атлетів прибуло на турнір з 10 країн світу, в тому числі з Італії, Молдови, Литви, Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Угорщини, Казахстану, пишуть “Новини”.

Змагання були організовані КДЮСШ “Школа спорту” за підтримки Благодійного фонду “Воля» та його засновника Валентина Манька. Змагання були присвячені пам’яті загиблих учасників АТО та ООС і почесними гостями турніру були ветерани російсько-української війни зі складу добровольчих підрозділів та Збройних сил України.

- Advertisement -

Були присутні багато почесних гостей та відомих спортсменів та тренерів, які відзначили високий рівень організації турніру та масштаб.

Турнір відкрив вітальним словом засновник Благодійного фонду “Воля”, ветеран російсько-української війни, меценат турніру Валентин Манько.

Я хочу звернутися до спортсменів і подякувати їм за те, що вони наполегливо працюють щоб перемагати. Кожен з вас знає ціну перемоги і я хочу, щоб ви знали, що десятки тисяч побратимів загинули, щоб тут був спокій. Щоб ви могли навчатися, змагатися і просто спокійно жити.

– сказав Валентин Манько у вітальному слові.

Як відзначили більшість учасників та гостей турніру, краще боротися і перемагати на килимі, ніж вбивати один одного на війні. І хоча серед учасників нерідко були сльози від програшу в схватці, а переможець був тільки один – всі були задоволені.

Особливо, звісно, ті, хто отримав цінні призи від Благодійного фонду “Воля”.

Також варто відзначити, що турнір вже відбувається вдруге і стає традиційним.

До зустрічі наступного року!

Також читайте: В Києві відбувся ІІ міжнародний турнір з греко-римської боротьби присвячений пам‘яті загиблих воїнів АТО та ООС (фото, відео)

- Advertisement -

Comments
Loading...