Business is booming.

Війна Романа Зозулі та фанатів Райо триває

309

Як відомо, у грудні матч між Райо Вальєкано та Альбасете був зупинений через образливі скандування фанатів господарів на адресу форварда гостей Романа Зозулі. Українцю кричали “ти фашист” та ще чимало іншого.

У підсумку, Альбасете не вийшов на другий тайм, матч відмінили, а Райо отримав штраф та дві гри при частково закритих трибунах. Клуб пробував оскаржити це рішення, але нічого не вийшло.

І ось теперь новий інцидент. Під час матчу другого кола, вже на стадіоні Альбасете, група фанатів Райо скандувала “Зозуля – комуніст”.

- Advertisement -

Роман Зозуля поспілкувався з журналістами після вчорашнього матчу.

  • Коли все починалося, я був фашистом. Потім вони почали розкривати мій Фейсбук і я став нацистом, недавно я став расистом і сьогодні я… Я не чув, але мені сказали, що кричали: “Комуніст”. Вони ще самі розібратися не можуть. Скоро скажуть, що я марікон. Марікон – це гей по-іспанськи. Я вже чекаю цього.
  • По грі… Тебе напевно, били більше, ніж м’яч?
  • У кожній грі так! Просто тут, я так зрозумів, їх налаштували фанати і тренер. Що така принципова гра, і треба Зозулю провокувати, бо з перших хвилин почали навіть гравці обзивати…

Також український нападник поділився думками про гостьовий матч з Райо в першій половині сезону.

  • Я думав більше не поїхати туди, але потім мене команда почала просити. І так само мені дружина сказала: “Вперед, давай! Це твоя робота. Ти повинен працювати, ти повинен їхати”. Я поговорив з усіма людьми, думка яких мені була дуже важлива. І мені все сказали – їхати. Так що я свою думку залишив при собі і поїхав.

Коли 30 тисяч співають пісню про тебе, то в принципі… Гаразд ще перший рік: не розумів мови, не розумів нічого, але тепер я вже все розумію. Якщо чесно, то це дає сили. Особливо мені. Повинні були догравати ось ще тиждень тому, але щось перенесли. Не знаю, якісь штрафи і все інше: Райо не згодні, вони судяться.

Просто я не зрозумію. Це вони ще легко відскочили. Тому що дві гри без глядачів і 18 тисяч штрафу. І то мені смішно. 18 тисяч, вони мені дорікають, що 18 – це фашистська, нацистська або комуністична цифра. І їх штрафують на 18 тисяч – це дуже смішно.

Це для них великий відскік. Вони заходили в роздягальню: президент, гравці. Вибачалися, мало не плакали: “Ромочка вибач. Це наші фани, ми їх не підтримуємо”. А потім вони протест подають, що їх сильно оштрафували.

Джерело: UA-Футбол

- Advertisement -

Comments
Loading...