Business is booming.

«Я знала, що ти повернешся»: американець знайшов свою рідну матір через 45 років після того, як вона була змушена віддати його на всиновлення

224

Прийомні батьки Брюса Голлівуда все життя підштовхували його знайти його біологічну матір в Японії. Проте, 45-річний американець ніколи не сприймав цю ідею всерйоз… Аж поки ледь не помер від серцевого нападу. Брюс розповідає: «Єдине, про що я жалів у машині швидкої допомоги, — те, що так і не знайшов рідну матір».

Після виходу з лікарні американець почав пошуки. Він безуспішно телефонував в японське та американське посольство. Потім навіть найняв приватного детектива — все марно. Одного дня Брюс розповів свою історію військовому, якого зустрів в барі аеропорту. Через 10 днів американець отримав всю потрібну інформацію.

«Ми дуже раді повідомити, що знайшли вашу матір. Вона зателефонує вам через 10 хвилин. І вона не говорить англійською. Успіху!», — зателефонували Брюсу з японського посольства.

- Advertisement -

Тоді ж, з допомогою перекладача, відбулась їх перша за 45 років розмова. Брюс був ошелешений, коли дізнався, що його рідній мамі завтра виповниться 65 років. Ще більше чоловік здивувався, коли почув, що бар, яким вона володіє, називається «Брюс», а у нього самого є старший брат.

З того часу містер Голлівуд регулярно літає в гості до Японії, вивчає мову та культуру і знайомиться зі своїми родичами.

Джерело: Алгоритм.

- Advertisement -

Comments
Loading...