Business is booming.

У Чорноморську стався скандал в «Слузі Народу»: актив вимагає висунути кандидатом в мери людини, незалежну від місцевих олігархічних кланів

548

Справжній скандал розгорівся серед представників партії «Слуга Народу» в Чорноморську. Активісти, які підтримують цю політичну силу, вимагають висунути кандидатом на пост мера абсолютно нового лідера, незалежного від місцевих олігархічних кланів. У самій же партії, мабуть, думають про інше.

Так, чорноморський актив «Слуги народу» оголосив про участь на найближчих місцевих виборах. Як заявив народний депутат України від «Слуги народу», він же глава Одеського обласного осередку партії Сергій Колебошин, саме з цією командою вони разом пройшли президентські і парламентські вибори.

Тепер активісти готуються до участі на місцевих виборах, і поки не розуміють, кого ж «Слуга Народу» висуне кандидатом в мери Чорноморська. Зі свого боку, у команди є свої вимоги до претендента на цю посаду, серед них – незалежність від місцевих олігархічних груп і непричетність до чинної міської влади.

- Advertisement -

Але в самій партії «Слуга Народу» думки з цього приводу розходяться.

Один з можливих кандидатів у мери від президентської політичної сили Катерина Чегарінська, давній соратник нинішнього мера Чорноморська Валерія Хмельнюка, і чинний депутат Чорноморської міської ради від БПП «Солідарність», яка до того ж входить до депутатської групи об’єднання «Опозиційного блоку» і БПП «Солідарність» – «За Чорноморськ».

- Advertisement -

Comments
Loading...