Business is booming.

Російська опозиція вимагає розслідування нападу на Навального

221

Дії на підтримку Навального загострилися після публікації розмови опозиціонера з потенційним вбивцею, якого він називає співробітником російської ФСБ

Російська опозиція вимагає порушити кримінальне провадження у справі нападу на Алєксєя Навального. Правоохоронні органи не реагують, а прес-секретар Кремля Дмітрій Пєсков назвав опозиційного політика “хворим на манію переслідування”. Незалежний коментатор Константін Еггерт написав у блозі “Відлуння Москви”, що сучасна російська влада сіє хаос і беззаконня, передає Польське радіо.

З багатьох регіонів Росії до Москви надсилають прохання розпочати розслідування нападу на Алєксєя Навального. Авторами листів до Слідчого комітету та ФСБ є опозиційні депутати, а також активісти громадських організацій.

- Advertisement -

Дії на підтримку опозиціонера Навального загострилися після того, як журналісти написали, що за напад на політика відповідальна таємна група співробітників ФСБ, а сам Навальний опублікував телефонну розмову з потенційним вбивцею. “Ті, хто відповідає за правопорядок у Росії, сіють беззаконня і хаос”, – заявив російський журналіст Константін Еггерт. У коментарі на блозі «Ехо Москви» він писав, що державна система в Росії «прогнила наскрізь». 

- Advertisement -

Comments
Loading...