Business is booming.

Відставка Авакова: реакція соцмереж

357

“Поштар” зібрав реакцію соцмереж на заяву Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Серед тисяч схвальних і обурливих коментарів ми обрали найцікавіші.

Із ним завжди було цікаво, динамічно і драйвово. Він любить державні комунікаціі, відчуває їхню вагу у сучасний мегаінформаційний час, сповідує відкритість і обізнаність із потребами журналістів. Розуміє і чітко знає, що і коли треба говорити чи писати, як подавати інформацію, чому потрібні книги, документальні фільми про важливі перетворення системі МВС України за європейською моделлю. Радий, що вдалося зробити кілька успішних проектів. Детальніше напишу згодом. А поки – просто спасибі, Арсен Аваков, за співпрацю та колосальний внесок у порятунок держави та її зміцнення у найтяжчі часи.

написав речник МВС Артем Шевченко.

Як автор ізвєстного мему “Аваков-чорт” і людина яка з однодумцями організувала і провела не один десяток акцій прямої дії проти авакова і його корумпованих і продажних мсрів, котрі зливали справи, вбивали дітей, саджали стрілочників, зливали реформу – неймовірно радий, що він схоже таки всьо. Бо змінність влади і еліт у будь якій системі – запорука розвитку і сталого функціонування цієї системи в інтересах суспільства, а не в інтересах саши авакова, котвіцкого, боцмана з чеботарем і балканських наркокартелів.Але схоже на те, що чорт просто піде в тінь, зберігши свій вплив на цілий ряд процесів в цьому відомстві та й у інших теж.

написав громадський активіст Роман Синіцин.

- Advertisement -

Розбанили мене тут.
Пора банити Авакова!
У реальності.
Років на 15

написав Сергій Стерненко.

✅Відставка Авакова, якщо її ще поєднають з закриттям справи Шеремета проти Андрія, Юлі та Яни і, можливо, частини інших справ – піднімає рейтинг Зеленського, припустимо, на 10%.
❌Імплементація “формули Штайнмаєра”, скасування чи ревізія мовного законодавства – умовно опускає цей рейтинг на ті ж 10%.
⚔️В підсумку, Зеленський реалізовує свої плани капітуляції ще від 2019 року, які зупинило громадянське суспільство. Для цього йому лише потрібно зробити все вищезгадане, плюс зміни Виборчий кодекс та піти на дострокові президентські.Анонсовані і швидше за все невідворотні зростання цін, від опалення до електрики, вб’є його рейтинги до весни. Тому шансів на спокійне і реальне  <div class=

- Advertisement -

Comments
Loading...