Business is booming.

Авакова відправили у відставку. О 20:00 закликають “святкувати” під МВС

486

Заяву Арсена Авакова про відставку було розглянуто Верховною Радою на черговому пленарному засіданні. За рішення про його звільнення проголосував 291 народний депутат, повідомляє “Поштар”.

Фракція Слуга народу дала 229 голосів «за», Європейська солідарність — 16, Голос — 15, депутатська група Довіра — 18, За майбутнє – 7, позафракційні депутати — 6. Не підтримали відставку: фракція Батьківщина – 14 депутатів не голосувало, тпоє – проти, та ОПЗЖ – 30 депутатів проти.

- Advertisement -

«Я думаю, варто подякувати Арсену Борисовичу Авакову за всі ті роки, які він працював на користь нашої держави»

– сказав на завершення спікер Дмитро Разумков, що викликало оплекси у частини депутатів.

Нагадуємо, що Арсен Аваков — єдиний з міністрів, який зберігав свою посаду в усіх урядах після Революції Гідності. При цьому його перебування на посаді постійно супроводжувалося резонансними подіями, від вбивства Олександра Музичка (“Сашка Білого”), до корупційної історії з “рюказаками Авакова” та звинуваченням у фальсифікації справи про вбивство Павла Шеремета і переслідуванням одеського активіста Сергія Стерненка.

Останній одразу після голосування закликав прихильників приходити “святкувати” під будівлю Міністерства внутрішніх справ.

 <div class=

- Advertisement -

Comments
Loading...