Business is booming.

20-річна львів’янка отримала три роки тюрми за обкрадання пенсіонерів

428

Жінка разом зі знайомою вчиняли крадіжки, представляючись працівниками пенсійного фонду та лікарями.

Галицький районний суд Львова 19 серпня виніс вирок 20-річній львів’янці, яка обкрадала пенсіонерів. Жінка разом зі своєю знайомою здійснювали крадіжки, представляючись працівниками пенсійного фонду та лікарями.

Як повідомили в прокуратурі Львівщини, 20-річна львів’янка разом із своєю 44-річною знайомою під надуманими приводами, представляючись представниками пенсійного фонду або лікарями, проникали у житло до довірливих пенсіонерів, звідки викрадали гроші та майно. Таким способом вони вчинили цілу низку крадіжок та заволоділи майном потерпілих на суму понад 40 тис. грн.

- Advertisement -

Відповідно до вироку суду, підсудна свою вину повністю визнала та розкаялася. Вона пояснила, що до вчинення крадіжок її вмовила знайома. А оскільки в неї було скрутне матеріальне становище, то вона погодилась. Жінка розповіла, що вона заговорювала пенсіонерів, а її подруга в той час шукала у квартирі гроші.

Суд підтримав позицію прокурора, визнав обвинувачену винною у крадіжках (ч.3 ст.185 ККУ) та призначив покарання – три роки позбавлення волі. На цей вирок суду може бути подана апеляція.

- Advertisement -

Comments
Loading...