Business is booming.

МОЗ: Рішення про перехід України у «жовту» зону карантину ухвалюватимуть наступного тижня

261

Рішення про посилення карантину в Україні розглядатиметься на початку наступного тижня.

Про це в ефірі «ТСН» заявив міністр охорони здоровʼя Віктор Ляшко.

«Питання про переведення України в жовтий рівень епідеміологічної небезпеки буде вирішуватися мінімум у понеділок-вівторок наступного тижня, оскільки набуде чинності постанова, яку вчора уряд прийняв» — сказав Ляшко.

- Advertisement -

У вівторок у Закарпатській області повідомили, що з наступного понеділка регіон переходить до «жовтої» карантинної зони.

  • 13 вересня уряд вніс зміни до постанови про карантин в Україні Уряд змінив карантинні обмеження, запровадивши «жовтий» та «зелений» COVID-сертифікати . Зміни передбачають, що COVID-сертифікати будуть двох видів (так звані «жовтий» або «зелений») і міститимуть інформацію про вакцинацію, негативний результат тестування (діє 72 години) або одужання від COVID-19. «Жовтий» сертифікат міститиме інформацію про перше щеплення, а «зелений» — про повний курс вакцинації.
  • Раніше головний санітарний лікар Ігор Кузін заявив, що пандемія коронавірусу може тривати від 2 до 5 років Головний санлікар Кузін: Пандемія коронавірусу може тривати ще до 5 років . Україна, за його словами, готова до нової хвилі. Якщо буде потрібно, у листопаді країну чекає локдаун, однак для вакцинованих будуть привілеї Головний санлікар Кузін: Україна скоро перейде із «зеленої» до «жовтої» зони. МОЗ розробляє привілеї для вакцинованих .

- Advertisement -

Comments
Loading...