Business is booming.

Ветеран, якого судили за акцію проти влади, йде на вибори в Черкасах

2 251

Під час сьогоднішньої ветеранської акції в Черкасах було оголошено про висунення на вибори народних депутатів Дмитра Кухарчука – ветерана російсько-української війни, який наразі перебуває в СІЗО за акцію під Офісом президента 14 серпня. Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на пресслужбу “Нацкорпусу”.

“З огляду на те, що Верховна Рада України сьогодні нагадує не парламентський орган, а збіговисько виконавців наказів Зеленського, Єрмака, а також з огляду на те, що до влади рветься відвертий сепаратист Войцехівський, я вирішив боротися за мандат народного депутата України по 197-му округу”, – зазначив Кухарчук у листі, який зачитали під час мітингу.

“Як бойовий побратим Дмитра Кухарчука, а раніше я мав наміри йти на вибори по 197-му округу, хочу підтримати Дмитра Кухарчука, щоб він йшов на вибори, бо він має на це більше морального права. Він уособлює усіх в’язнів режиму Зеленського, і я бажаю йому тільки перемоги”, – сказав під час свого виступу представник місцевого “Нацкорпусу” Ігор Зайчук, який раніше заявляв про намір балотуватись.

- Advertisement -

В акції взяли участь близько тисячі представників різних ветеранських об’єднань та політичних сил, зокрема “Нацкорпусу”, Руху ветеранів України і “Свободи”. Представники ветеранських організацій принесли звернення до Офісу президента, яке підписали кров’ю та передали представнику обладміністрації.

- Advertisement -

Comments
Loading...