Business is booming.

У вівторок в суді розглядатимуть апеляцію на рішення ОАСК, яке захищає Коломойського. Активісти кличуть під суд на захист держави

1 641

21 вересня о 12:00 Шостий апеляційний адміністративний суд розгляне апеляцію на рішення Окружного адміністративного суду м. Києва про заборону використання в справі АМКУ зібраних НАБУ доказів існування паливного картелю Ігоря Коломойського.

Надуємо, що ми писали про те, що “навесні 2021 Комітет оштрафував 174 компанії за цінову змову на 4,7 млрд. гривень. Найбільші штрафи у «Укртатнафти» олігарха Ігоря Коломойського – 2,3 млрд. та напівдержавної «Укрнафти», яку фактично контролює все той же Коломойський – 2,37 млрд грн.На підставі отриманих від НАБУ матеріалів, відомство встановило, що господарською діяльністю компаній, в тому числі цінами на АЗС, керували з єдиного центру. За наслідком ціна пального на АЗС була завищеною.“.

Рух опору капітуляції пояснює, що “цей суд може стати іскрою для підриву довіри Заходу, а відповідно співпраці. Бо поки президент розповідає казки про стратегічне партнерство з США, в Україні на найвищому рівні захищають інтереси людини, яка в Штатах перебуває під слідством”.

- Advertisement -

Тому активісти закликають своїх прихильників і небайдужих громадян підтримати їх протест під стінами суду у вівторок, 21 вересня. Акція починається о 11:30.

Подія у фейсбук: https://www.facebook.com/events/210307381091810/

- Advertisement -

Comments
Loading...