Business is booming.

Зеленський обіцяє, що ціни на тепло і гарячу воду не зростуть до кінця опалювального сезону. Влада підписала меморандум

357

Представники місцевої та центральної влади разом із НАК «Нафтогаз» 30 вересня підписали меморандум про непідвищення рівня тарифів на опалення і гарячу воду. Він діятиме до кінця опалювального сезону 2021/2022.

Документ ухвалили на засіданні Конгресу місцевих і регіональних влад 30 вересня, повідомив Офіс президента.

Володимир Зеленський нагадав, що в Європі ціна на газ перетнула рекордну позначку в $1000 за тисячу кубометрів — і це при тому, що опалювальний сезон ще не розпочався. А зростання європейських цін на газ може вплинути й на українських споживачів.

- Advertisement -

Тому Зеленський оголосив про «велику перемогу» — підписання меморандуму про непідвищення тарифів представниками уряду, НАК «Нафтогаз», Асоціації міст України та Конгресу місцевих і регіональних влад.

Згідно з меморандумом, до кінця опалювального сезону ціна газу залишиться фіксованою для населення (7,4 грн за кубометр) і бюджетних установ (13,6 грн за кубометр). Відповідно, тарифи на теплу воду й опалення також будуть незмінними.

«Це поки латання дірок. Тому я чекаю появи аналогічного меморандуму… Я б хотів, щоб ми мали меморандум не на один, а на три наступні роки. І щоб не було сюрпризів для громадян України», — цитує Зеленського «Інтерфакс-Україна».

- Advertisement -

Comments
Loading...