Business is booming.

У Верховній Раді реєструють постанову про санкції щодо Ігоря Коломойського

899

Депутатське об’єднання “Справедливість” зареєструвало у Верховній Раді постанову про накладення санкцій на олігарха Ігоря Коломойського. Про це повідомила голова об’єднання Олександра Устінова у Facebook.

Об’днання «Справедливість» сьогодні реєструє постанову Верховної Ради України щодо накладення санкцій на Коломойського. Саме парламент має проголосувати санкції проти Коломойського та звернутися до РНБО, щоб не вийшло “вибірковості” санкцій чи олігархів, якими нас так лякають політики з екранів телеканалів, що належать знову ж таки олігархам.

– йдеться в дописі.

- Advertisement -

Нагадуємо, що вчора одразу після показу фільму розслідувальної групи “Слідство.інфо” “Офшор-95” Рух опору капітуляції звернувся до парламентарів із закликом зареєструвати і ухвалити цю постанову.

В нашій кампанії #СтопБєня однією з вимог є застосування санкцій проти Коломойського. І нам потрібен депутат чи група законотворців, які зареєструють потрібну для цього постанову у Верховній Раді. У вересні Рух Опору Капітуляції підготував текст постанови, яка дозволила б ініціювати процес запровадження санкцій проти Коломойського. Цей текст, разом з усіма додатками, ми передали деяким народним депутатам з опозиційних фракцій, щоб вони могли зареєструвати проект постанови

йшлося в повідомленні.

Повний текст постанови доступний за цим посиланням.

- Advertisement -

Comments
Loading...