Business is booming.

Акції Tesla та біткоїни на 8 мільйонів: в Україні знайшли сільського депутата з неймовірним статком

243

Депутат Вирівської сільської ради в Рівненській області Володимир Пачесний вніс до декларації 500 акцій компанії Tesla і 124 біткоіни, вартість яких зараз складає приблизно 8 мільйонів доларів.

Про це свідчать дані документа на сайті Національного агентства із запобігання корупції.

У декларації зазначено, що дружина депутата Ірина Сергійчук має будинок площею майже 300 квадратів, дві земельні ділянки та автомобілі LEXUS 2010-го та 2013-го років випуску. Крім того, у неї чотири натуральні шуби: одна – з соболя і три – з норки

- Advertisement -

Пачесний показав відсутність у власності нерухомості та транспортних засобів. Водночас він задекларував годинники IWC за 560 тисяч гривень та PATEK PHILIPPE за 1,4 мільйона гривень. Крім того, він володіє антикварною колекцією радянських виробів вартістю 100 тисяч гривень.

Депутат задекларував 9,3 мільйона гривень та 77 тисяч доларів готівкою, а також 1,4 мільйона гривень та 13,4 тисячі доларів на банківських рахунках.

Володимир Пачесний є фізичною особою-підприємцем. Він займається орендою водних транспортних засобів та діяльністю у сфері інформатизації.

Наступного року українців почнуть пильніше перевіряти, щоб виявити тих, хто ухиляється від сплати податків. Цей етап стане заключним у податковій амністії.

- Advertisement -

Comments
Loading...