Business is booming.

“Укрзалізниця” презентувала нові капсульні плацкартні вагони: якими вони будуть

2 489

“Укрзалізниця” презентувала концепт оновленого капсульного плацкартного вагона. Його розробили на Дніпровському заводі з ремонту та будівництва пасажирських вагонів. Про це повідомили у пресслужбі “Укрзалізниці”, пише ТСН.

В оновленому плацкарті передбачено 52 місця — вони стали більшими у розмірах. Розміщуватись пасажири, як і раніше, можуть уздовж вагона. Кожен з них матиме свій стіл, панель управління світлом, індивідуальний світильник, розетку з USB-роз’ємом. 

У майбутньому, можливо, у вагонах з’явиться інтерактивні панелі для перегляду важливої ​​інформації та розважального контенту.

- Advertisement -

“Внутрішнє обладнання інтер’єру виконано з урахуванням сучасних вимог до комфортної та безпечної подорожі. Використано надійні металеві перегородки каркасного типу та формовані полімерні панелі. Металева стеля у вагоні пожежобезпечна, обладнана вбудованими світлодіодними світильниками. У подальшому при розробці проекту на вагони планується встановлення системи кондиціонування з індивідуальним керуванням, системи екологічно чистого туалету, нового електрообладнання, опалення, водопроводу, різноманітного сервісного обладнання”, — розповіли в пресслужбі компанії.

Розробку нового концепту планується закінчити наступного року.

- Advertisement -

Comments
Loading...