Business is booming.

Міграційна криза: до Польщі прорвалися 50 мігрантів з Білорусі, атакувавши поліцію

380

Група мігрантів з Близького Сходу кількістю 50 осіб ввечері у суботу, 13 листопада, силою прорвалася на територію Польщі з Білорусі в районі населеного пункту Стажина. Про це повідомила у Twitter поліція Підляського воєводства Польщі, пише Слово і Діло.

Зазначається, що польським правоохоронцям вдалося затримати 22 громадян Іраку.

«Вчора близько 17-ї години (за місцевим часом), біля Стажини до Польщі увірвалися близько 50 осіб. У розшуку мігрантів, які нелегально перетнули кордон, взяв участь 21 поліцейський, а також військові та прикордонники. Співробітники поліції затримали 22 громадян Іраку», – йдеться в повідомленні.

- Advertisement -

Повідомляється, що після 20-ї години в районі населеного пункту Колонія Клюковіце під час спроби силового проникнення через кордон до Польщі великою кількістю мігрантів було атаковано поліцейських. Зокрема, один з кинутих каменів потрапив у каску поліцейського, яку було пошкоджено. Камінням пошкоджений був також один з поліцейських автомобілів.

«Сила удару була настільки велика, що був пошкоджений шолом, який захищав голову поліцейського», – йдеться у повідомленні.

- Advertisement -

Comments
Loading...