Business is booming.

monobank розпочав виплати «тисячі за вакцинацію»

333

Український інтернет-банкінг monobank, який працює на банківській ліцензії «Універсал Банку», розпочав виплати 1 000 гривень державної компенсації за вакцинацію у межах проєкту «єПідтримка».

«Близько півмільйона клієнтів, які подали заявки на тестування виплат у Дії, отримають гроші вже сьогодні (якщо ми не втомимося). З 20-21 грудня (закінчення тестування виплат у Дії) зараховуватимемо кошти миттєво після схвалення заявки Дією», — повідомив співзасновник необанку Олег Гороховський.

За його словами, незабаром monobank зробить розсилку акційних пропозицій партнерів з можливістю знижок та повної витрати тисячі гривень. Для цього потрібно оновити версію програми, оновлення якої незабаром вийде.

- Advertisement -

За даними Гороховського, спеціальні карти «єПідтримка» у monobank оформили вже 1,3 млн клієнтів. Він попередив про «чотириразове навантаження» та «величезний потік нових клієнтів», що може спричиняти збої.

Нагадаємо, раніше в Міністерстві економіки заявили, що участь в програмі візьмуть monobank (на ліцензії «Універсал Банку»), «Альфа-банк», «А-банк», а також державі «ПриватБанк», «Укргазбанк» та «Ощадбанк».

Раніше лише три банки розпочали відкривати спеціальні картки. За даними Мінцифри станом на початку тижня, це були monobank, «А-банк» та «Альфа-банк». Згодом до них долучилися державні «ПриватБанк», «Ощадбанк» та «Укргазбанк».

На початку грудня в уряді повідомили заплановану суму, яку виділять на цю програму — 8 млрд грн. У парламенті схвалили це виділення.

- Advertisement -

Comments
Loading...