Business is booming.

Платні пакети у супермаркетах додали роботи касирам

760

Українцям одним знімком показали чергові наслідки прийняття закону про скасування поліетиленових пакетів. Тепер крім вислуховувань регулярних претензій, касири змушені приводити в порядок своє робоче місце після брудних овочів.

Співробітники магазинів змушені регулярно відмивати робочі місця від бруду, який з’являється через куплені українцями овочі без упаковки.

У Telegram-каналах “Чорний список” і “Народний Ревізор” зазвичай розміщують скарги українських споживачів на неякісні і зіпсовані продукти, на роботу співробітників супермаркету або ж погані умови зберігання товарів.

- Advertisement -

На знімку наочно показали неприємні наслідки прийняття закону про скасування поліетиленових пакетів в супермаркетах. Через те, що покупцям нема в що зібрати свої продукти, вони приносять на касу овочі і фрукти “поштучно” без будь-якої упаковки, а після співробітники магазинів змушені відмивати своє робоче місце від бруду і пилу.

“У результаті касирам доводиться не тільки слухати критику споживачів (хоча не вони приймали закон), а ще й мити робоче місце після брудної картоплі”, – написали в Telegram-каналі “Народний Ревізор”

- Advertisement -

Comments
Loading...