Business is booming.

Українці чинитимуть опір капітуляції

8 640

Поки західні союзники посилюють оборону України і підтримують на дипломатичному рівні у зв’язку з новою російською загрозою, українська влада паралельно працює над планом капітуляції України у Нормандському форматі.

Схожі події відбувалися у квітні 2021 року, коли Росія вперше стягнула потужне військове угрупування до наших кордонів. Тоді Володимир Зеленський та Андрій Єрмак форсували зустріч у “Нормандському форматі.”

- Advertisement -

Зараз ситуація набула більш загрозливих форм. США та Великобританія попереджають Україну високу ймовірність повномасштабного вторгнення найближчим часом і військову готовність Росії його здійснити. У зв’язку з цим США, Великобританії, Польща, країни Балтії, Чехія, Нідерланди та інші країни надають безпрецедентну військову та фінансову підтримку Україні. В цей час українська влада заперечує і готовність Росії і високу ймовірність вторгнення. Більше того, Володимир Зеленський пішов на публічну конфронтацію з президентом США Джо Байденом з цього питання.

Якщо Президент країни заявляє про відсутність особливої нової загрози від Росії, то навіщо Україні масово постачати зброю, навіщо давати Україні потужну фінансову підтримку, навіщо вводити санкції, нести збитки за санкції? Але найбільшою загрозою для України є ймовірність капітуляції влади у Нормандському форматі. Андрій Єрмак вже веде активні переговори з Козаком. Єрмак просуває зрадницькі “10 кроків до миру”, якими Україна повністю капітулює: формула Штайнмайєра, автономія ОРДЛО і амністія бойовиків. Макрон ще на додачу хоче, щоб Україна вела переговори напряму з російськими маріонетками в ОРДЛО. Ці сепаратні переговори підтримує і стимулює президент Франції Емануель Макрон.

26 січня відбулася зустріч радників лідерів держав у Нормандському форматі в Парижі. Переговори Андрія Єрмака і Дмитра Козака тривали 8 годин. Головна вимога Росії — проведення прямих переговорів України з російськими маріонетками “ЛДНР”. Єрмак взяв 2 тижні часу на обдумування вимог Козака. На 10 лютого призначені нові переговори Єрмака з Козаком у Нормандському форматі в Берліні. Прямі переговори з російськими маріонетками “ЛДНР”, зміна українського законодавства на вимогу Росії щодо імплементації формули Штайнмаєра, надання автономії ОРДЛО і амністія бойовиків є капітуляцією України і державною зрадою. Такі дії влади підривають позицію України на міжнародній арені, підтримку союзників та ведуть країну громадянського протистояння і катастрофи.

Навіть коли Захід домовиться з Путіним, а влада Зеленського капітулює #УкраїнціЧинитимутьОпір. Воля українців зламає всі плани Москви

Олександр Іванов, член Координаційної Ради Руху опору капітуляції.

Джерело: фейсбук-сторінка Руху опору капітуляції.

- Advertisement -

Comments
Loading...