Business is booming.

Син декана НУБІП втік із російського полону

710

У селі Андріївка під Макаровим військові РФ схопили Андрія Глазунова – сина декана НУБІП України. Хлопцю вдалося втекти з полону та врятуватися.

Про це у Facebook повідомив телеведучий Костянтин Грубіч.

Військові РФ затримали хлопця, коли побачили у будинку військову форму його батька. Також вони забрали комп’ютер, телефон та речі.

- Advertisement -

Кілька днів із мішком на голові Андрій разом із ще кількома юнаками провів у сараї у селі Андріївка.

Відчувши, що склад загарбників змінився і про них, полонених, нова ротація рашистів, очевидно, не знає, хлопці вирішили втекти. Вибили двері, дісталися своїх родичів, а далі завдяки “зеленому коридору” 9 березня врятувалися остаточно, – написав Грубич.

Хороша новина. Андрій Глазунов , про якого кілька днів тому я написав як про полоненого орків, вижив і зараз у безпеці. Історія Андрія як епізод з фільму про другу світову… Кілька днів із мішком на голові Андрій разом із ще кількома юнаками провів у сараї в селі Андріївка, яке, до речі, вщент спалене так само як Буча чи Ірпінь. Відчувши, що склад загарбників змінився і про них , полонених, нова ротація рашистів очевидно не знає, хлопці вирішили втекти. Вибили двері, дісталися до своїх родичів, а далі завдяки «зеленому коридору» 9 березня врятувалися остаточно.

- Advertisement -

Comments
Loading...