Business is booming.

Рух Опору – Вільна Україна: “Нейтралітет” – ознака капітуляції

649

Компроміс з окупантами у питанні зовнішньої політики – зрада національних інтересів, а всі заяви влади про нейтралітет для України є проявом капітуляції. Таку позицію оприлюднив на своїй сторінці у фейсбук Рух опору “Вільна Україна”.

Публікуємо текст заяви:


Зміна будь якого положення Конституції під тиском Москви є державною зрадою. Поступки Кремлю призводять до ще більшої крові і жертв. Москві вірити не можна! Розмови про гарантії безпеки з боку Росії – повний ідіотизм або свідома здача українських інтересів.

- Advertisement -

Таким чином російська агентура провокує громадянський конфлікт всередині держави у час війни. Це шлях до дестабілізації суспільства і хаосу. Гра на руку Москви.

Приниження України ніхто терпіти не буде! Зміна геополітичного курсу під тиском агресора автоматично означає здачу суверенітету. Це кримінальний злочин – державна зрада і замах на основи конституційного ладу. Ми визнаємо, що деякі дії Зеленського під час війни нас приємно здивували. З перших хвилин війни ми закликали прихильників припинити протестну і опозиційну діяльність. Учасники Руху зосередились на відсічі агресії як і у окремих підрозділах так і у всіх інших військових формувань. Все в рамках закону. Однак, заяви влади щодо можливої зміни нашого курсу як внаслідок перемовин з ворогом – це виклик здоровому глузду і підрив державності. Це плювок на могили наших Героїв і Мучеників. Зеленський, зупинись поки не пізно! Втратиш довіру суспільства і отримаєш хаос. Москва тебе потім кине. А Україну знищить.

Позиція Руху Опору – Вільна Україна чітка : Хто б і що б не підписав з москалями – боротьба продовжиться до останнього російського військового і колаборанта на українській землі, включно з Кримом та Донбасом!

- Advertisement -

Comments
Loading...