Business is booming.

У Харкові трохи менше обстрілів та затримані диверсанти – Синєгубов

289

Вранці сьогодні, 19 березня, голова Харківської військової адміністрації Олег Синєгубов на початку 24-ї доби Харківського Спротиву підводить підсумки доби минулої.

«Ця ніч у Харкові була порівняно спокійною, за добу росіяни стріляли 29 разів – це артилерійські, мінометні удари, обстріли із РСЗВ», – повідомив Синєгубов.

Українські бійці не втрачають пильності та «зберігають повну готовність до оборони». Вони тримають свої позиції на найболючішому для області Ізюмському напрямку, де російські загарбники не полишають спроб наступу.

- Advertisement -

«Але всі намагання наша армія відкидає. Бо «курсанти», яких присилають росіяни, не витримують і години бою з нашими захисниками», – зазначає голова ХВА.

Також Синєгубов подякував мешканцям міста «за небайдужість та активність», бо правоохоронні органи, ТРО і влада вже ловлять злочинців за допомогою цивільних громадян.

«Завдяки інформації від місцевих, в одному з житлових будинків Харкова на 15-му поверсі виявили представників диверсійно-розвідувальної групи. У квартирі знайшли антени та іншу радіотехніку. Деталі вже з’ясовують службовці СБУ», – розповів голова ХВА.

Тож працюємо далі. Віримо в ЗСУ! Перемога за нами!

- Advertisement -

Comments
Loading...