Business is booming.

Невдалий наступ на Київ і мінус вертоліт: невдачі ворога на фронті 26 березня

3 103

Спроби штурму, авіанальоти та вогневі атаки. Російські військові продовжують гатити по позиціях ЗСУ і по цивільному населенню, та про перемоги ворога не йдеться. 

Про це звітують у Міністерстві оборони України на сторінці у Facebook

  • Оборонці Києва успішно відбивають наступ противника та утримують наші рубежі. Зважаючи на невдачі в наступі, ворог активізував свої ДРГ у столиці.
  • На Донецькому і Луганському напрямках сили ООС відбили всі ворожі атаки. Тільки за добу на цій ділянці загинули 170 російських окупантів. Крім того, російські військові залишились без 8 танків, 17 одиниць броньованої та 11 одиниць автомобільної техніки.

- Advertisement -

  • Протиповітряна оборона теж не дрімає. 25 березня українські захисники знищили 3 літаки, 3 безпілотники, щонайменше 5 ракет і вертоліт окупанта

— Ударна авіація Повітряних Сил під прикриттям винищувачів завдала нищівних ракетно-бомбових ударів по колонах техніки та скупченнях військ окупантів, – повідомляють в МОУ. 

  • Аби придушити спротив українців у тимчасово окупованих містах, окупанти розгорнули практично всі підрозділи Росгвардії, які перебували в Криму та подекуди на Херсонщині, Донеччині, Запоріжжі. 
  • Тим часом у лавах російських військ почались проблеми з фінансуванням. Такі колосальні витрати на “військову операцію” в Україні не було закладено до держбюджету Росії на 2022 рік, крім того — даються взнаки санкції. 

- Advertisement -

Comments
Loading...