Business is booming.

У Києві тимчасово змінювали роботу “червоної гілки” метро

2 120

У Києві в четвер, 12 травня, тимчасово змінювали роботу “червоної гілки” столичного метро. Поїзди не їздили між станціями Лівобережна та Арсенальна.

Про це повідомили в пресслужбі КП “Київський метрополітен”. Причину такого рішення в метро не назвали.

“Увага! Рух по червоній лінії організований між станціями Академмістечко–Арсенальна та між станціями Лівобережна–Лісова. Про відновлення повноцінного руху по лінії буде повідомлено додатково”, – йдеться в повідомленні.

- Advertisement -

Пізніше в пресслужбі Київської міської державної адміністрації уточнили, що рух поїздів по “червоній лінії” було відновлено. Метро працює для перевезень пасажирів з 6:30 до 20:00.

Нагадаємо, раніше в Києві запустили трамвайний маршрут № 28Д. Транспорт курсуватиме від вулиці Милославської до станції метро “Позняки”.

Додамо, що за місяць роботи з початку запуску під час повномасштабної агресії РФ міська кільцева електричка Києва перевезла 270 тисяч пасажирів. При цьому 99% відправлень відбувалося згідно з графіком.

Раніше керівництво “Київського метрополітену” звернулося до мера Києва Віталія Кличка з пропозицією перейменувати п’ять станцій підземки. Серед них – “Дружби народів” та “Мінська”.

- Advertisement -

Comments
Loading...