Business is booming.

У Пущі-Водиці почали відновлювати трамвайні колії, пошкоджені окупантами

2 588

У Пущі-Водиці робітники почали відновлювати трамвайні колії, які були пошкоджені внаслідок обстрілів з боку російських окупантів. Перед цим місцевість перевірили сапери ДСНС.

Про це повідомили в пресслужбі КМДА. Поки що тут курсує тимчасовий автобусний маршрут № 12Т (щоб подивитись відео, доскрольте до кінця сторінки).

“Дільниці колії постраждали під час наступу російських окупантів до Києва від ворожого вогню. На 1-й та 9-й лініях мінометні міни влучили в трамвайне полотно. На кінцевій трамвайному маршруті № 12 на 14-й лінії снаряд від російського “Граду” пошкодив колію та знищив трамвайну підстанцію”, – розповіли в пресслужбі.

- Advertisement -

У КМДА додали, що робітники “Київпастрансу” повинні будуть встановити 250 метрів рейок, два стрілочних переводи та близько 600 шпал. Роботи завершаться найближчим часом.

“Замість трамвайного маршруту, який сполучав Пущу-Водицю з рештою Оболонського району, курсує тимчасовий автобусний маршрут № 12Т”, – резюмували в пресслужбі.

У Києві повернуть оплату за проїзд у комунальному наземному та підземному транспорті. При цьому його вартість залишиться на колишньому рівні – 8 гривень за подорож.

- Advertisement -

Comments
Loading...