Business is booming.

кремль хоче приєднати всі окуповані території України до рф: названо терміни

531

Кремль має намір “узаконити” окупацію частини територій України. Для цього в рф планують провести референдуми про “приєднання” Донбасу, Херсонської та Запорізької областей протягом року.

Про це повідомляється з посиланням на заяву члена міжнародного комітету СФ Сергія Цекова у середу, 1 червня, передає РИА Новости.

“Абсолютно згоден, що ці регіони мають бути з росією. Думаю, все може статися у набагато більших розмірах, – сказав він. – Я думаю, що всі території, які контролює росія, вони мають дуже великі шанси на з’єднання з рф”.

- Advertisement -

За його словами, процес щодо проведення референдуму в цих областях щодо “приєднання” до росії буде “досить швидким, протягом року”.

Нагадаємо, раніше учасник російської переговорної делегації Леонід Слуцький заявив, що на Донбасі очікуються “знакові події”, і підтвердив підготовку “референдумів”.

До цього західна розвідка вважала, що росія спробує приєднати окупований Донбас до середини травня.

Крім того, за даними Генерального штабу ЗСУ, російські окупанти заблокували виїзд людей з окупованих районів Херсонської області на підконтрольну Україні територію і вже почали друкувати бюлетені на”референдум”.

Днями в Міністерстві закордонних справ росії заявляли, що нібито нічого не чули про підготовку “референдуму”.

Водночас ЗСУ перейшли в контрнаступ і відтіснили війська рф на необладнані позиції в Херсонській області.

- Advertisement -

Comments
Loading...