Business is booming.

В Ірпені та Бородянці побували прем’єри Албанії та Чорногорії. Фото

248

В Україну з візитом прибули прем’єр-міністри Албанії Еді Рама та Чорногорії Дрітан Абазович. Вони побували в зруйнованих російськими окупантами Ірпені та Бородянці на Київщині.

Про це в своєму Telegram-каналі повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. Глави іноземних урядів змогли побачити наслідки російської агресії.

“Прем’єр-міністри Албанії Еді Рама та Чорногорії Дритан Абазович побували в Ірпені та Бородянці. Дякуємо закордонним партнерам за підтримку суверенітету та цілісності України, засудження невиправданого та незаконного вторгнення рф у нашу державу!”, – написав Кулеба.

- Advertisement -

Нагадаємо, раніше в Україну приїжджали глави міністерств закордонних справ Литви, Латвії та Естонії. Вони відвідали столицю України та на власні очі побачили наслідки російської агресії.

Крім того, Україну відвідували ірландські парламентарі, які провели зустріч із президентом Володимиром Зеленським. Вони висловили підтримку суверенітету нашої держави.

Як повідомлялось, в Україну у вівторок, 1 червня, приїжджала делегація із трьох представників Сенату (верхньої палати Конгресу) США для переговорів із представниками Міністерства закордонних справ України.

- Advertisement -

Comments
Loading...