Business is booming.

У Бердянську окупанти створюють картинку для пропагандистських ЗМІ, збираючи черги за паспортами рф

267

Окупаційна “влада” Бердянська створює штучні черги в місцеві ЦНАПи. Таким чином загарбники намагаються створити картинку для пропагандистських ЗМІ, що місцеві жителі начебто бажають отримати російські паспорти.

Про це повідомили в Telegram Головного управління розвідки МО УКраїни. Як зазначає розвідка, окупанти примусово відправляють до ЦНАПів всіх, хто стоїть на обліку у військовій комендатурі Бердянська.

Тих громадян, які не погодились бути “масовкою” для відео російських пропагандистів і відмовились стояти в чергах, відправляють на громадські роботи.

- Advertisement -

Також в ГУР повідомили, що на окупованих територіях росіяни блокують український мобільних зв’язок. Так, протягом останнього тижня в захоплених регіонах працювали мобільні групи радіоелектронної розвідки та радіоелектронної боротьби зс рф.

“Під час роботи зазначених груп на кожній конкретній локації в радіусі від кілометра зникав мобільний зв’язок українських операторів та блокувалась можливість перегляду українських сайтів в мережі Інтернет”, – зазначила розвідка.

Після того, як така група переїжджала з локації, доступ до українських сайтів відновлювався.

У ГУР вважають, що головним завданням зазначених груп є пошук проукраїнськи налаштованих людей та членів їхніх сімей.

- Advertisement -

Comments
Loading...