Business is booming.

Україна переконує McDonald’s повернутись до роботи: заява Кулеби

299

Ресторани американської компанії McDonald’s можуть повернутись до роботи в Україні. Влада переконує керівництво корпорації відновити роботу.

“З початком повномасштабного вторгнення компанія (McDonald’s. – Ред.), як і багато інших, призупинила роботу ресторанів в Україні з безпекових міркувань. Але ми в МЗС переконані, що нині є умови для відновлення іх роботи, тому активно переконуємо їх повертатися”, – написав у своєму Facebook міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба 19 червня.

Він додав, що ще кілька тижнів тому влада встановила зв’язок з українським офісом, а потім і зі штаб-квартирою McDonald’s у США.

- Advertisement -

“Ми також порушили це питання в офіційних контактах з урядом США, адже МакДо є одним з найбільш відомих американських брендів. Процес рухається“, – вказав Кулеба.

До речі, про те, що ресторани знову можуть відкритися в Україні, незважаючи на війну, стали активно обговорювати в мережі. Так, 19 червня з’явилася інформація про те, що менеджери зв’язуються зі своїми працівниками та розпитують про готовність вийти на роботу вже у серпні.

У коментарях до посту користувача українці пишуть із посиланням на менеджерів ресторану, що у робочому чаті такі “опитувальники” справді проводяться. Йдеться про можливий вихід на роботу у другій половині серпня. При цьому в самій компанії поки що нічого не коментують.

- Advertisement -

Comments
Loading...