Business is booming.

рф готується до прихованої мобілізації на тимчасово окупованих територіях Криму

326

На тимчасово окупованих територіях автономної республіки Крим рф готується до прихованої мобілізації, повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України.

“Зокрема, у місті Севастополь, виклики до військових комісаріатів розпочали надходити IT-спеціалістам, фінансовим працівникам та іншим фахівцям, які мали бронь від мобілізації”, – сказано у зведенні, опублікованому в п’ятницю вранці.

На тимчасово окупованій території противник продовжує використовувати мережу цивільних закладів охорони здоров’я на лікування своїх поранених військових.

- Advertisement -

Відомо, що у Новопскові Старобільського району Луганської області агресор розгорнув “польовий госпіталь” у приміщенні місцевого пологового будинку. За наявною інформацією, у т.зв. “шпиталі” лікують понад 300 військовослужбовців і найманців приватної військової компанії “Вагнер”.

Минулої доби авіація ЗСУ завдала 21 удару по районах зосередження ворога і 7 – по позиціях зенітно-ракетних комплексів. Також українські військові знищили 3 БПЛА типу Ланцет-3.

Підрозділи ракетних військ та артилерії ЗСУ вразили 6 пунктів управління, 8 районів зосередження ворога та боєприпасів противника.

- Advertisement -

Comments
Loading...