Business is booming.

Валерій Залужний звернувся до Сергія Ківалова та юристів-науковців з приводу підтримки реформ в армії (ВІДЕО)

6 036

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний 19 травня 2023 року виступив на відкритті Міжнародної конференції до Дня науки у Національному Університеті Одеської юридичної академії. Про це повідомляє YouTube-канал НУ«ОЮА».

Шановний Сергій Васильович! Шановні присутні!
По-перше, хочу подякувати за можливість бути присутнім на такому заході.
Для мене це велика честь, а особливо – мати слово напередодні дуже великого для України свята – Дня науки.
І це дуже символічно, що Головнокомандувач ЗСУ має слово напередодні такого дня.

сказав Валерій Залужний, звертаючись до присутніх.

- Advertisement -

Тематика конференції стосується широкого кола сучасних проблем державного та суспільного життя, світових соціально-політичних процесів, міжнародного права та безпеки, питань інформатизації та цифровізації, кібербезпеки в епоху стрімкого розвитку технологій штучного інтелекту, економіки та післявоєнної відбудови, трансформації науки і суспільства в умовах європейського вибору та військової агресії, а також майбутнього України та дискусії щодо інших важливих сфер сучасності.

написав в себе на фейсбук Президент Національного університету “Одеська юридична академія”
академік НАПрН України, академік НАПН України
доктор юридичних наук Сергій Ківалов.

Валерій Залужний звернувся до Сергія Ківалова з пропозицією розробити нові нормативні акти та юридичні норми правового регулювання функціонування Збройних сил України замість застарілих, радянського зразка. Особливу увагу Головнокомандувач зробив на необхідності привести до загальних норм міжнародного гуманітарного права бойовий імунітет та застосування засобів адміністративного та кримінального впливу.

Це велика честь для багатотисячного колективу нашого університету! Валерій Федорович привітав наукову спільноту та звернув увагу провідних науковців на найважливіші питання щодо правового регулювання функціонування Збройних Сил України.

прокоментував участь Валерія Залужного в конференції Сергій Ківалов

Варто відзначити що ця участь повністю спростовує фейки російської пропаганди щодо загибелі чи проблем зі здоров’ям Валерія Залужного.

- Advertisement -

Comments
Loading...