Business is booming.

РДК провів операцію у Брянській області: ліквідовано полковника ФСБ (ВІДЕО)

2 600

Вчора, 9 листопада, у Брянській області росії відбулася успішна атака на автомобіль, в якому перебували російські прикордонники. За повідомленнями джерел Astra та “База”, подія відбулася близько 16:00 у селі Улица, де “невідома особа зі стрілецької зброї” відкрила вогонь по автомобілю УАЗ-Патріот, який належить фсб.

У результаті атаки загинув заступник начальника відділу матеріально-технічного забезпечення фсб підполковник Сергій Шатий.

“Російський добровольчий корпус”, який веде боротьбу проти російських військ на боці України, пізніше заявив, що саме їхні бійці стоять за цією операцією. У їхньому офіційному повідомленні в Telegram зазначається, що диверсійно-розвідувальна група успішно здійснила атаку на транспортний засіб ворога, і невдовзі буде оприлюднено відео цієї операції.

- Advertisement -

У відео, яке було опубліковано в офіційному каналі РДК, демонструється фрагмент операції, під час якої солдати перетнули російський кордон і знищили автомобіль фсб, внаслідок чого підполковник був ліквідований. Бійці описали це як “короткий відеозвіт про успішну атаку”, в якому підкреслюється професіоналізм їхніх дій.

- Advertisement -

Comments
Loading...