Business is booming.

“Залужний наш гетьман”: на Майдані вимагали від влади не чіпати Головкома ЗСУ

5 772

Сьогодні у Києві на Майдані Незалежності відбулася акція на підтримку Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Про це написав в себе на фейсбук-сторінці відомий блогер Назар Приходько.

Занадто багато усіляких інсайдів та кулуарних чуток довкола політичного майбутнього Залужного можна було почути і побачити останнім часом, починаючи від «вкида» Нардепа Ар‘єва про те, що Залужного відправили у відставку під час одного із засідань Ставки, до статті Залужного для The Economist, яку для Головкома НІБИ ЯК написав Михайло Забродський, якого, у свою чергу, НІБИ ЯК розглядають наступником Залужного, (я нещодавно про це писав).

пише він.

- Advertisement -

Учасники тримали плакати “Віримо – Залужному”, “Залужний – наш гетьман”, “Руки геть від Залужного”.

Зводячи до купи вищенаведені факти, можна припустити, що партія попереднього Президента хоче взяти Залужного в список, враховуючи те, що вибори, (не дивлячись на усілякі міжпартійні меморандуми та заяви), можливі, бо на цьому наполягає частина американського політичного істеблішменту. А Залужний списку – 100% гарантія проходу такої партії у Верховну Раду. Це так.

Петро Олексійович ДАЛЕКО не дурний і прекрасно розуміє це, от тільки якщо дійсно за всією цією кампанією під назвою «Розкол між Зеленським і Залужним» стоїть він – порадив би йому одуматись і припинити організовувати Залужному кампанію через Забродського, бо подібні «ігри престолів» можуть дуже дорого коштувати нашій Державі. Чи співставно це з власними політичними амбіціями? Питання риторичне.

Нашому ж Головнокомандувачу порадив би вийти в публічну площину і розставити крапки над «Ї» для того, аби припинити спекуляції та політичні інтриги довкола власного імені

коментує подію Назар Приходько.

- Advertisement -

Comments
Loading...