Business is booming.

В білгородській області назріває місцевий армагеддон – закриваються поштові відділення та лікарні

2 463

В білгородській області закрились відділення «пошти росії». Жителі регіону відрізані від відповідних послуг. Але найбільша проблема полягає в неможливості отримання пенсійних виплат, які в рф нараховуються саме через поштові відділення.

Після масових звернень до губернатора білгородської області з’ясувалось, що закриття та «евакуація» поштових відділень пройшла без будь-якого узгодження з органами влади. Губернатор в’ячеслав гладков пояснив, що філії ухвалили таке рішення самостійно і пообіцяв звернутися до керівництва відомства з вимогою провести службове розслідування: «Давайте представим, что все органы власти муниципальные, государственные, дежурные службы сейчас откажутся от своей работы и разойдутся по домам. Мне кажется, это трудно представить. Это недопустимо» .

- Advertisement -

Між тим, жителі області гарячково шукають можливість отримати свої пенсії. Зокрема, жителі гайворонського району з’ясували, що єдине працююче відділення знаходиться в селищі борисівка. Відтак, масово прибувають в центральне відділення пошти невеликого селища, яке за визначенням не розраховане на подібний наплив клієнтів.

Також спостерігаються перебої в роботі інший державних служб. Одна з найбільших проблем – самовільно закриті лікарні, співробітники яких не хочуть, або не можуть добиратися до місця роботи. Із цієї причини припинило роботу пренатальне відділення міста старий оскол. Породіль звідти відправляють до… білгорода! При тому, що старий оскол знаходиться за 140 кілометрів від білгорода вглиб країни і бойові дії (на відміну від самого білгорода) практично не торкнулися цього міста.

Наразі відсутнє електропостачання в 13 населених пунктах білгородській області. Люди скаржаться на відсутність пунктів обігріву, можливості зарядити мобільні телефони або купити найнеобхідніше.

- Advertisement -

Comments
Loading...