Business is booming.

Російські пропагандисти вважають операцію в Білгородській області повноцінним “другим фронтом”

2 187

Бойові дії в російському прикордонні відтягують на себе сили російської армії з інших напрямків. Про це вже відверто говорять російські пропагандисти в ефірі основних своїх каналів та називають операцію російських повстанців “повноцінним другим фронтом”. Який вперше завдав настільки серйозних клопотів росії та змушує як перекидати постійно додаткові підкріплення, так і здійснювати евакуацію власних мешканців.

Ми вже повідомляли, що перші 1200 дітей губернатор Гладков вже відправив до Сибіру.

- Advertisement -

Джерела в українській розвідці підтверджують інформацію видання Bloomberg щодо перекидання під Білгород російських сил з інших напрямків, а також – додаткових систем ППО.

Спецоперація російських добровольчих сил за підтримки Головного управління розвідки – одна з найуспішніших за останні півтора року. У відчайдушних спробах зберегти обличчя, кремлівська пропаганда вдається до стандартних методів залякування та інформаційних вкидів.

Один з них – через диверсійні дії на кордоні з росією Сумщину сильніше обстрілюють, інший – у відповідь на перетин кордону, росія знову спробує окупувати північні регіони України.

Загроза (для Чернігівської та Сумської областей – ред.) постійно зберігається, тому ситуація відстежується і по формуванню, і передислокації угруповань. Звичайно, ведеться робота з посилення кордону. Тобто жодних несподіванок в даній ситуації не будеПредставник ГУР МО України Андрій Юсов у коментарі для «Ліга нет»

- Advertisement -

Comments
Loading...