Business is booming.

Мешканці обурюються через раптові обмеження на в’їзд у місто Грайворон: на КПП не пропускають жінок, дітей і чоловіків до 21 року

2 118

Через дії російських повстанців на прикордонних з Україною областях, з 20 березня влада обмежила в’їзд на територію Грайворона, а також шести прикордонних сіл. Попри заяви російської влади про “повну перемогу”, на території цих населених пунктів встановлять пости зі співробітниками МВС, росгвардії, прикордонної служби Міноборони рф і адміністрації округу.

Раніше в оперативному штабі пояснили, що проїхати через КПП можуть тільки місцеві жителі за наявності прописки. Людей супроводжуватимуть до їхніх домівок за сприятливої оперативної обстановки.

Тільки ось жителі почали скаржитися на обмеження, про які ніде до цього не говорилося. Тепер у місто не пропускають жінок, дітей і чоловіків до 21 року:

- Advertisement -

Усіх, хто з пропискою, у Грайворон пропускали. А сьогодні стали пропускати тільки мужиків, та й то, тих, яким більше 21 року. Губернатор не писав, що будуть якісь обмеження за статтю і віком. У цьому-то й питання. Що за незрозуміла самодіяльність на місцях? Чому людей офіційно не попередили про посилення обмежень?

типова скарга в місцевих пабліках

Чому обмеження на в’їзд посилили, в оперштабі не уточнили.

- Advertisement -

Comments
Loading...