Business is booming.

Петиція із закликом зняти рекламні полотна в Києві, за якими відбувається демонтаж пам’яток історії, набрала потрібну кількість голосів

723

Петиція на сайті Київської міської ради із закликом зняти рекламні полотна з історичних будівель у столиці, за якими відбувається демонтаж історичних і культурних пам’яток, набрала необхідні для розгляду 6 тис. голосів.

Згідно з платформою петицій на сайті Київради, петиція була подана 9 квітня і станом на 10 червня набрала необхідні для розгляду 6 тис. голосів.

“Мабуть, кожен із нас гуляючи центром міста помічав наглухо завішені фасади історичних будівель. Деякі з них – це реклама модного одягу, інші якихось виставок, а треті – просто нашвидкоруч намальований фасад або одноколірне полотно-ширма. Проблема одна – за ось такою ширмою, подалі від людських очей відбувається знищення нашої історичної та культурної спадщини”, – йдеться в тексті петиції.

Крім того, за словами автора петиції, великі рекламні банери на всю висоту будівлі псують візуальне сприйняття вулиці та навколишньої історичної забудови.

Comments
Loading...