Свято греко-римської боротьби в Києві

Справжнє свято для всіх любителів спорту та греко-римської боротьби, яку ще називають класичною, відбулося в 9-10 лютого в Києві в спортивному комплексі “Меридіан”. Більше ніж 500 молодих атлетів прибуло на турнір з 10 країн світу, в тому числі з Італії, Молдови, Литви, Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Угорщини, Казахстану, пишуть “Новини”.

Змагання були організовані КДЮСШ “Школа спорту” за підтримки Благодійного фонду “Воля» та його засновника Валентина Манька. Змагання були присвячені пам’яті загиблих учасників АТО та ООС і почесними гостями турніру були ветерани російсько-української війни зі складу добровольчих підрозділів та Збройних сил України.

Були присутні багато почесних гостей та відомих спортсменів та тренерів, які відзначили високий рівень організації турніру та масштаб.

Турнір відкрив вітальним словом засновник Благодійного фонду “Воля”, ветеран російсько-української війни, меценат турніру Валентин Манько.

Я хочу звернутися до спортсменів і подякувати їм за те, що вони наполегливо працюють щоб перемагати. Кожен з вас знає ціну перемоги і я хочу, щоб ви знали, що десятки тисяч побратимів загинули, щоб тут був спокій. Щоб ви могли навчатися, змагатися і просто спокійно жити.

– сказав Валентин Манько у вітальному слові.

Як відзначили більшість учасників та гостей турніру, краще боротися і перемагати на килимі, ніж вбивати один одного на війні. І хоча серед учасників нерідко були сльози від програшу в схватці, а переможець був тільки один – всі були задоволені.

Особливо, звісно, ті, хто отримав цінні призи від Благодійного фонду “Воля”.

Також варто відзначити, що турнір вже відбувається вдруге і стає традиційним.

До зустрічі наступного року!

Також читайте: В Києві відбувся ІІ міжнародний турнір з греко-римської боротьби присвячений пам‘яті загиблих воїнів АТО та ООС (фото, відео)

bigmir)net TOP 100