Судді, які підозрюються в обслуговуванні інтересів Ігоря Коломойського, потрапили до “чорного списку” ініціативи Правотворець

Олігарх Ігор Коломойський чинить дії, що несуть загрозу економічній та політичній стабільності України, використовуючи судову гілку влади, аби повернути втрачені активи та в незаконний спосіб заволодіти чужим бізнесом. “Правотворець” прийняв рішення включити до переліку справ, за якими слудкує, кейс “Коломойський проти України”, повідомляється на сторінці ініціативи.

В рамках кейсу Правотворець:

  • слідкуватиме за перебігом судових справ, у рамках яких Коломойський намагається легалізувати свою корупційну, шахрайську, рейдерську діяльність;-
  • судді, які виноситимуть неправомірні рішення у цих справах, потраплятимуть в базу переслідувачів “Правотворця”.

Нагадаємо, що проти Коломойського та його партнерів у США триває розслідування на предмет відмивання коштів, у тому числі – в шахрайський спосіб виведених з нині націоналізованого ПриватБанку.

В рамках кейсу уже представлено суддю Яну Карабань, відому тим, що ухвалила рішення на користь Коломойського в суді першої інстанції у справі TIU Canada.

Також, як ми повідомляли, активісти також оприлюднили інструкцію щодо того, як підписати петицію:

  • Перейти за посиланням на сайт петицій Верховної Ради України: https://itd.rada.gov.ua/services/petitions
  • Авторизуватися на сайті Верховної Ради . Якщо у Вас ще немає електронного кабінету на цьому сайті, зареєструватися.
  • Для реєстрації потрібно натиснути відповідну кнопку у правому верхньому куті екрану та заповнити відповідну реєстраційну форму, вказавши свій номер телефону та електронну пошту. На них послідовно прийдуть коди підтвердження. Ви маєте слідувати інструкціям.
  • Після цього ви маєте авторизуватися і перейти на сторінку петиції: https://itd.rada.gov.ua/services/Petition/Index/9833
  • Натиснути кнопку “Підписати”.
  • Вам на пошту надійде лист для підтвердження підпису. Відкрийте його та натисніть на посилання “Підтвердити підпис петиції”, яке знаходиться в кінці листа. Якщо такого листа не видно, не забудьте перевірити кошик зі спамом.
Коломойськийправотворець
bigmir)net TOP 100