Business is booming.

Судді, які підозрюються в обслуговуванні інтересів Ігоря Коломойського, потрапили до “чорного списку” ініціативи Правотворець

1 237

Олігарх Ігор Коломойський чинить дії, що несуть загрозу економічній та політичній стабільності України, використовуючи судову гілку влади, аби повернути втрачені активи та в незаконний спосіб заволодіти чужим бізнесом. “Правотворець” прийняв рішення включити до переліку справ, за якими слудкує, кейс “Коломойський проти України”, повідомляється на сторінці ініціативи.

В рамках кейсу Правотворець:

  • слідкуватиме за перебігом судових справ, у рамках яких Коломойський намагається легалізувати свою корупційну, шахрайську, рейдерську діяльність;-
  • судді, які виноситимуть неправомірні рішення у цих справах, потраплятимуть в базу переслідувачів “Правотворця”.

- Advertisement -

Нагадаємо, що проти Коломойського та його партнерів у США триває розслідування на предмет відмивання коштів, у тому числі – в шахрайський спосіб виведених з нині націоналізованого ПриватБанку.

В рамках кейсу уже представлено суддю Яну Карабань, відому тим, що ухвалила рішення на користь Коломойського в суді першої інстанції у справі TIU Canada.

Також, як ми повідомляли, активісти також оприлюднили інструкцію щодо того, як підписати петицію:

  • Перейти за посиланням на сайт петицій Верховної Ради України: https://itd.rada.gov.ua/services/petitions
  • Авторизуватися на сайті Верховної Ради . Якщо у Вас ще немає електронного кабінету на цьому сайті, зареєструватися.
  • Для реєстрації потрібно натиснути відповідну кнопку у правому верхньому куті екрану та заповнити відповідну реєстраційну форму, вказавши свій номер телефону та електронну пошту. На них послідовно прийдуть коди підтвердження. Ви маєте слідувати інструкціям.
  • Після цього ви маєте авторизуватися і перейти на сторінку петиції: https://itd.rada.gov.ua/services/Petition/Index/9833
  • Натиснути кнопку “Підписати”.
  • Вам на пошту надійде лист для підтвердження підпису. Відкрийте його та натисніть на посилання “Підтвердити підпис петиції”, яке знаходиться в кінці листа. Якщо такого листа не видно, не забудьте перевірити кошик зі спамом.

- Advertisement -

Comments
Loading...