Business is booming.

Суд змінив запобіжний захід Станіславу Краснову. Сталася бійка активістів з поліцією

0 466

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Шевченківський районний суд ухвалив змінити запобіжний захід Голові Цивільного корпусу “Азов-Крим” Станіславу Краснову з домашнього арешту на утримання під вартою терміном на два місяці. Про це повідомляє громадський активіст Тамара Шевчук в Фейсбуці.

- Advertisement -

1.ЦЕ смішно й сумно водночас, адже рішення першої інстанції вже було по ньому ( й це був домашній арешт до 26 квітня, який він не порушував та являвся на всі судові засідання). Отже, на даний момент у Стаса 2 рішення суду першої інстанції -тримання під вартою та домашній арешт…
2. За версією прокурора – Стас вів підривну діяльність сувернітету України, адже був в одноній російській громадській організації (яка перстала існувати в 2013 році) й очолюється Путіним, Мєдвєдєвим.
3.До речі, Стас заявив на суді, що єдине що він робив із так званих диверсій – це підрив електроопор на межі з Херсоном та Кримом.

Після оголошення вироку активісти спробували заблокувати вивезення Станіслава до СІЗО спочатку в залі суду, потім – на вулиці. Проте сил у активістів бракувало, тому співробітники спецпідрозділу “Грифон” прорвали кордон активістів та вивезли арештованого. Відбулися локальні сутички в залі суду та на вулиці.

Я не хочу нічого більше писати про цей суд – бо цього й так досить. Я хочу написати “дякую” всім тим, хто не прийшов підтримати Стаса й Ксену, всім тим – хто відхрестився від них” бо так зручніше та менше проблем, й взагалі – мутна історія”. Господи, та коли ми всі зрозуміємо, що у кожного з нас є 1000 мутних історій, які можна трактувати як завгодно…
Прикро, що Стас для всіх нас (військових, політичних друзів, затриманих, революційних справ) робив все що міг – а ви навіть не піднімаєте свою дупу щоб прийти підтримати – їм це дуже необхідно.
Я не називаю імен – всі й так все розуміють.
Просто прикро було бачити зо 20 людей на суді + журналісти.
А ще більш образливо читати про мутні історії…

- Advertisement -

Comments
Loading...