Business is booming.

Хто “кришує” друк проросійської пропагандистської газети “Вєсті” в Броварах?

0 528

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Сумновідома газета “Вєсті”, що є фактичним рупором Кремля в Україні та фінансується тандемом Медведчук-Клименко, друкується в м. Бровари на підприємстві “Український газетний синдикат”. Активісти броварської “Свободи” та ГО “Відсіч” відвідали це підприємство, щоб з’ясувати, чому і як ця газета друкується в передмісті Києва – повідомляє сторінка Відсічі в соціальній мережі Фейсбук.

- Advertisement -

Як з’ясувалося, друк газети відбувається під “дахом” невідомого працівника СБУ.

“Поспілкуватися телефоном із людиною, яка представилась «співробітником СБУ, що перевіряє газети на вміст», та яка нібито і є «куратором» друкарні, вдалося депутату Олег Шевчук. Нібито СБУшник запевнив, що в друкарні «Українського газетного синдикату» газету «Вести» не друкують.

Оскільки нам з друкарні винесли свіженький примірник пропагандистського видання, стало зрозуміло, що СБУшник обманює депутата та активістів. Він же пообіцяв приїхати і перевірити надану йому інформацію про друк «Вєстєй» у Броварах. Проте, ані його, ані поліції, яку грозилися викликати у друкарні, активісти так і не дочекалися. Суперечливі пояснення працівників, власників та так званого СБУшника залишають багато запитань.”

 

- Advertisement -

Comments
Loading...