Business is booming.

Компанія Google змінила правила монетизації відео на YouTube-каналах

420

Американська корпорація Google змінила правила, згідно з якими власники YouTube-каналів можуть отримувати гроші за розміщення реклами.

Про це повідомив сервіс YouTube в своєму офіційному блозі.

Тепер YouTube буде платити не всім каналам, а тільки тим, у кого понад 1000 передплатників, а також якщо за 12 місяців їх відео сумарно дивилися більше 4000 годин. У минулому, щоб підключитися до партнерської програми YouTube досить було мати 10 000 переглядів відео. Але за словами сервісу, це виявилося поганим фільтром, щоб відсіяти спамерів, а також тих, хто використовує чужий контент. Існуючі канали з кількістю переглядів менше 4000 годин за минулий рік почнуть відключати від монетизації вже з 20 лютого.

- Advertisement -

Так само співробітники відеохостингу, будуть вручну перевіряти кожного блогера на відповідність правилам сервісу.

Крім цього, YouTube вводить нову систему, яка буде розбивати контент авторів на три рівня комфорту для рекламодавців.Піти на посилення маркетингових приписів Google спровокувало величезну кількість скарг від YouTube-рекламодавців. Потерпілим сторонам не подобається демонстрація їх реклами у вигляді ролика, що містить нецензурну мову, прояви расизму, насильство та інший спірний контент.

 

- Advertisement -

Comments
Loading...