Business is booming.

ППО Сирії намагалася збити неіснуючі ракети через помилкову тривогу

Сирійське агентство SANA підтвердило, що атаки на авіабази країни в ніч на 17 квітня не було. Пуски протиракет були розпочаті через помилкове повідомлення про повітряний напад

239

Ракетної атаки на авіабази в Сирії в ніч на 17 квітня не було, розрахунки ППО Сирії відкрили вогонь через помилкове повідомлення про проникнення противника в повітряний простір країни, повідомляє сирійське державне інформагентство SANA з посиланням на джерело у військових колах.

За словами співрозмовника агентства, помилкова тривога призвела до пусків протиракет і тому, що на території Сирії були включені сирени.

Про те, що сирійська ППО через помилкову тривогу минулої ночі відкрила вогонь під час відсутності реальної загрози, повідомило агенство Reuters з посиланням на командира одного з воюючих на боці урядових сил підрозділів.

- Advertisement -

Раніше SANA повідомило, що ППО Сирії відбила ракетну атаку на авіабази Шайрат і Думайр, збивши кілька ракет. Коментуючи цю заяву, представник Пентагону Ерік Пахон заявив, що США ніякої “військової активності” в зазначений час не вели. Представник Збройних  сил Ізраїлю відмовився коментувати повідомлення про причетність до атаки ізраїльських військових.

- Advertisement -

Comments
Loading...